OBJAVITE

(PRODAJA/NAJAM)Građevinsko zemljište,10.374m2,Vogošća

(PRODAJA/NAJAM)Građevinsko zemljište,10.374m2,Vogošća

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Obnovljen

Prije 4 dana

Detaljne informacije

Prilaz
Asfalt
Kvadrata
10374
Komunalni priključak
Uknjiženo (ZK)
Urbanistička dozvola

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
27414310
Obnovljen
Prije 4 dana
Broj pregleda
16096

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

(PRODAJA/NAJAM)Građevinsko zemljište,10.374m2,Vogošća
Lokacija nekretnine

Kratki opis

(PRODAJA/NAJAM) Građevinsko zemljište 10.374m2, Vogošća - POSLOVNA ZONA, sa svom infrastrukturom i dozvolama

Detaljni opis

Na prodaju/dugoročni najam atraktivno građevinsko zemljište površine 10.374 m2 izuzetnog položaja na lokalitetu Vogošća u poslovnoj zoni 1, a koje pruža idealne uslove za izgradnju poslovnih objekata raznih tipova.

 

Regulacionim planom je predviđena je izgradnja poslovnih objekata raznih namjena (logistika, proizvodnja...) tlocrtne površine do 5.150m2 (koeficijent izgrađenosti do 50%) te dozvoljene spratnosti P + 1, a po potrebi ista se može i povećati. 

Obzirom da posjedujemo iskustvo te potrebne kapacitete, postoji mogućnost dogovora gradnje objekta po principu 'ključ u ruke', a koji bi bio prilagođen potrebama investitora. U tom slučaju, preuzimamo obavezu ishodovanja svih potrebnih saglasnosti kako prije gradnje, tako i nakon gradnje do konačnog uknjiženja i primopredaje investitoru. Vlasništvo je 1/1 na pravnom licu.

Također, postoji mogućnost dogovora gradnje objekta u skladu sa potrebama zakupca, uz obavezni dugoročni najam na minimalno 10 godina.

 

 

Dodatno, postoji mogućnost dugoročnog najma zemljišne parcele uz mogućnost proširenja do 14.500m2.

 

Lokacijom i položajem, zemljišna parcela je pogodna za razne namjene sve od autokuća, autoškola (poligoni za obuku) do skladišta građevinskog materijala, ogrijevnog drveta, te za ostale poslovne namjene u smislu skladištenja roba na otvorenom, poluotvorenom ili zatvorenom prostoru.

 


INFRASTRUKTRURA
Obzirom da se zemljišna parcela locirana u kompleksu sa brojnim proizvodno – skladišnim pogonima raznih namjena, time sa istim dijeli kompltenu infrastrukturu.

Uz samu parcelu protiče rijeka Vogošća - tehnička voda, a u neposrednoj blizini zemljišta nalazi se i trafo stanica visokog napona, energana - toplovod.

Saobraćajna povezanost je izuzetna, jer je lokacija, putem magistralnog puta M17 (3km), povezana sa autoputem - evropskim koridorom Vc (u bliskoj budućnosti i sa I transverzalom kao sastavnim dijelom koridora Vc) koji je direktno povezan sa Međunarodnim aerodromom Sarajevo. Priključak na željezničku  infrastrukturu (pružni kolosijek) nalazi se u neposrednoj blizini  parcele (regulacionim planom ulazi u samu parcelu).

 

 

CIJENA PRODAJE/NAJMA PO DOGOVORU - ZAVISNO OD SVAKOG KONKRETNOG UPITA!!!

 

 

Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate direktno kontakt naveden u oglasu.
 

Kontakt

Mob: + 387 61 426 407

E-mail: mirnes@general-servis.ba


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.