OBJAVITE

Biljne kapi za jačanje IMUNITETA

Biljne kapi za jačanje IMUNITETA

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

30 KM

Količina

5

Stanje

Novo

Obnovljen

Jučer, 15:05

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
27299001
Broj pregleda
123

Biljne kapi za jačanje IMUNITETAKratki opis

BioImunitet je najbolji imunostimulator, prirodni antibiotik i najjače biljne kapi za imunitet na našem tržištu!

Detaljni opis

BioImunitet biljne kapi možete naručiti direktno na Vašu kućnu adresu na broj 061174147 više na www.ekobih.com

 

Ne postoji prirodni preparat ili prirodni antibiotik koji s takvom brzinom podiže vaš imunitet kao naše BioImunitet kapi za imunitet. U toku dana već djeluje. Preparat je spas za sve koji su alergični na penicilin, kao i na sve koji imaju trajno oslabljen imunitet i stalne infekcije, nazeb, virusne upale, skloni su gripu. A posebno je dragocjen preparat i prirodni antibiotik za sve pacijente koj imaju rak i idu na hemioterapiju, jer osim što rapidno diže imunitet, čuva tijelo od otrova i oštećenja koje proizvode citostatici.

Moćne BioImunitet kapi čine sljedeće ljekovite biljke: Ehinacea, Divlji origano, Majčina dušica, Divlja nana, Kantarion i Hajdučka trava.

BioImunitet kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove, antivirusne lekove, antiimflamatorne lekove i antibiotike jer nemaju kontraindikacije sa njima.

Šta je imunitet? Imunitet je sposobnost organizma da se brani od drugih organizama (mikroorganizama) ili od njihovih toksina. Postoje dva tipa imuniteta: tip nastao kao posljedica nespecifičnih procesa – to je urođeni imunitet i tip imuniteta koji potiče od posebnog imunog sistema koji stvara antitijela i senzibilisane limfocite koji zatim napadaju i razaraju organizme ili njihove toksine za koje su specifični – to je stečeni imunitet. Bioimunitet kapi za jačanje imuniteta djeluju na jačanje oba tipa imunog odgovora organizma.

Ljekovito bilje je prirodni lijek za imunitet, koji podiže sve nivoe našeg odbrambenog sistema, bez nus pojava i štetnih efekata.

U tijelu mogu nastati dvije vrste stečenog imuniteta. U jednom slučaju tijelo stvara cirkulišuća antitijela (globulini) koja napadaju za njih specifične antigene; druga vrsta stečenog imuniteta postiže se stvaranjem velikog broja limfocita koji su specifično senzibilisani na strani agens. Ovi limfociti imaju sposobnost da se vežu za strani agens i da ga unište – tip stečenog imuniteta koji se zove tkivni ili celularni ili limfocitni imunitet.

U organizmu tkivni i humoralni imunitet čine jednu jedinstvenu cjelinu, jer se i antitijela i limfociti stvaraju u limfnim čvorovima, odnosno limfociti (koji se dele na B i T) svojom sposobnošću recirkulacije obezbjeđuju ovo jedinstvo. Aktivni imunitet, nastaje ako u organizam dospe uzročnik koji ga nadraži na aktivnu proizvodnju antitijela. On može biti prirodno stečen, aktivan imunitet koji se ostvaruje poslije prirodnih infekcija i vještački stečen aktivan imunitet, koji nastaje poslije vještačkog unošenja antigena (vakcine). U oba slučaja biljne kapi za imunitet djeluju kao imunostimulator. Postoji i infektivni imunitet ili preimunicija, vrsta imuniteta prema superinfekciji, koji traje dok se uzročnici nalaze u organizmu (tuberkuloza i sifilis). Zatim, tu je i pasivni imunitet koji može biti prirodno stečen, koji se stiče za vrijeme intrauterinog života – fetus preko majčine krvi dobija i antitijela, ili vještački stečen, koji se stiče poslije vještačkog unošenja imunskih seruma putem vakcina (gotovih antitela).

Majčina dušica kao sastavni dio ovog preparata je poznati narodni lijek za imunitet i podsticanje timusa, žlijezde koja je ključna za imunitet kod ljudi.

BioImunitet kapi se koriste za jačanje imuniteta, protiv virusnih infekcija, gripa, nazeba, kod hroničnih upala unutrašnjih organa, kao preventiva protiv virusnih infekcija, za otpornost tijela prema gljivicama, kod bakterijskih infekcija, kod rezistencije bakterija na djelovanje antibiotika – kod infekcije sa super bakterijom.