OBJAVITE

Biljne kapi za nervozna crijeva i stomak BIOCOLON

Biljne kapi za nervozna crijeva i stomak BIOCOLON

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

30 KM

Količina

1

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 6 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
27298970
Broj pregleda
242

Biljne kapi za nervozna crijeva i stomak BIOCOLONKratki opis

Biljne kapi i tinktura za nervozna crijeva i kolitis

Detaljni opis

Po svjedočenju korisnika, BioColon je jedini preparat na našem tržištu koji pomaže kod sindroma nervozna crijeva i kolitis prirodnim putem!

Ako imate problem sa probavom i crijevima, imate manje ili veće smetnje u probavnom traktu ili kolitis,  kontaktirajte nas na telefon 061174147  ili na mail bioorgansko@gmail.com za besplatno savjetovanje. Čitajte više na našem portalu www.ekobih.com

BioColon tinktura za nervozna crijeva i kolitis je prirodni preparat koji je stvoren sa ciljem da pomogne svim pacijentima koji boluju od sindroma nervoznih crijeva, koji imaju Kronovu bolest i hronični kolitis. S obzirom da je nastanak sindroma nervozna crijeva nejasan, kao i manifestacije bolesti, naš tim istraživača se susreo sa velikim zadatkom da se stvori univerzalan preparat i biljni lijek za nervozna crijeva.

Kako nastaju nervozna crijeva, kako se dobija nervozan stomak, ili iritabilni kolon – colon irritabile je još uvijek misterija za medicinu. Osnovne pretpostavke su da sindrom IBD – The Inflammatory Bowel Disease, kako se zove u svijetu, nastaje kao posljedica ishrane i stresa, uz određenu genetsku predispoziciju. Uzrok zašto se javljaju nervozna crijeva je u sporom kretanju crijeva, peristatika crijeva je usporena, pa rastvorene hranljive materije i ostaci varenja ostaju duže nego što bi trebalo u crijevima, gdje se onda razvijaju gasovi i kolitis. Tako se dobija nervozan stomak. Na ispitivanjima crijeva ne mogu da se primjete nikakve promjene na crijevima a još uvjek ne postoji metod da se izmjeri brzina peristatike. Zato se teško utvrđuje dijagnoza za nervozna crijeva jer simptomi koje ima nervozan stomak odgovaraju nizu drugih bolesti. Zato tek kada pacijent utvrdi da nema sve ostale bolesti crijeva, može se potvrditi da je iritabilni kolon u pitanju, odnosno kolitis.

Dijagnoza za nervozan stomak se utvrđuje tako što se sve analizira i isključe se ostale bolesti digestivnog trakta. Prirodno liječenje nervoznog stomaka počinje sa kapima za nervozan stomak i dijetom.

S obzirom da BioColon djeluju i kao kapi za kolitis i prirodni lijek za upalu crijeva, treba da znamo i šta je kolitis jer su nervozna crijeva posljedica kolitisa. Colitis ili kolitis je zapaljenje sluznice debelog crijeva ili pojedinih njegovih dijelova prouzrokovano nadražajem sluznice nedovoljno svarenom hranom usljed promjena u želucu i u tankom crijevu (gastroenterokolitis), infekcijom bakterijama ili protozoama, izlučivanjem pojedinih hemijskih supstancija kroz crijevnu sluznicu (živa, ureja), zatim dugotrajnim draženjem sluznice klizmama i nervnim poremećajima.

BioColon se koristi kao biljni preparat za nervozna crijeva, nervozan stomak, iritabilni kolon, gasove i grčeve u stomaku, naduven stomak i pretakanje u crevima, lijena crijeva, hroničan proliv i kolitis, mukozni kolitis i upalu crijeva, ulcerozni kolitis, Kronovu bolest.

Mi smo uz konsultaciju sa doktorima i specijalistima za nervozna crijeva i Kronovu bolest napravili preparat i prirodni lijek za iritabilni kolon koji djeluje u najvećem broju slučajeva. BioColon tinktura za nervozna crijeva je napravljena samo od ljekovitog bilja koje deluje nježno i sigurno, ljekovito bilje koje ne izaziva napor stomaka i koje se može dugo koristiti bez posljedica.

Ljekovite biljke koje ulaze u sastav BioColona su: Kantarion, Hajdučka trava, Odoljen, Lavanda i Matičnjak

BioColon kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lijekove i probiotike jer nemaju kontraindikacija sa njima.