OBJAVITE

MUSCLETECH TEST HD

MUSCLETECH TEST HD

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

69 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 12 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Težina (kg)
x

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
26819436
Broj pregleda
19

MUSCLETECH TEST HDDetaljni opis

            

 

Cijena dostave je 3,0 KM bilo gdje u Bosni i Hercegovini !!!

Za narudžbe preko 100KM dostava je BESPLATNA!!! 
www.workout.ba - podigni se na viši nivo!
 
  • POVEĆAVA NIVO SLOBODNOG TESTOSTERONA U 7 DANA
  • POVEĆAVA NIVO UKUPNOG TESTOSTERONA

TEST HD - OSJETITE MOĆ TESTOSTERONA

Ključni sastojci koji se nalaze u TEST HD® su pokazali da značajno dižu nivo testosterona. Prilikom uzimanja TEST HD ne morate pravit pauzu. TEST HD® je formulisan sa naučno istraženim sastojcima poput shilajit-a i bor-a, također sadrži i druge poznate sastojke poput tribulusa i korijena koprive.

POVEĆAJTE UKUPAN TESTOSTERON

TEST HD® je prvi hardcore pojačivač testosterona koji uključuje kliničku dozu shilajit-a, rijetkog organsko mineralnog sastojka koji se dobija iz strmih stijena različitih formacija koje se najčešće nalaze na Himalajima i drugim visokim planinama. Shilajit u svom prirodnom stanju nema hemijsku definiciju. Da bi dobili konzistentan i efikasan oblik shilajit-a, shilajit se uzima iz pažljivo odabranih stijena i obrađuje se patentiranom tehnologijom gdje se pročišćava i standardizira. Ovaj dobiveni oblik shilajit-a sadrži optimalan nivo bioaktivnih komponenti kao što je fulvična kiselina i dibenzo-pironi, koji su također poznati kao patentirani PrimaVie®.

Ova snažna mješavina za podizanje testosterona je u kliničkim studijama provedenim na ljudima pokazala da značajno podiže ukupan nivo testosterona nakon 90 dana.

PODIŽE NIVO ATP-A U KRVI

Isti sihlajit sastojak je studiran i za njega se utvrdilo da podiže nivo ATP-a u krvi nakon samo 15 dana. ATP je ćelijska energija koju tijelo koristi i predstavlja stvarnu energiju, za razliku od percipirane energije koja se javlja konzumacijom CNS stimulansa.

POVEĆAVA NIVO SLOBODNOG TESTOSTERONA U SAMO 7 DANA

TEST HD® je formulisan sa koncentrisanom i sanžnom dozom bora koji je u klinički provedenim studijama pokazao da povećava nivo slobodnog testosterona i smanjuje stradiol u samo 7 dana. Slobodni testosteron je najktivniji oblik testosterona i ključan je u pokretanju procesa izgradnje mišića.