OBJAVITE

MUSCLETECH TEST HD

MUSCLETECH TEST HD

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

69 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

01.01.2018 u 10:14

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Težina (kg)
x

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
26819436
Broj pregleda
25

MUSCLETECH TEST HDDetaljni opis

            

 

Cijena dostave je 3,0 KM bilo gdje u Bosni i Hercegovini !!!

Za narudžbe preko 100KM dostava je BESPLATNA!!! 
www.workout.ba - podigni se na viši nivo!
 
  • POVEĆAVA NIVO SLOBODNOG TESTOSTERONA U 7 DANA
  • POVEĆAVA NIVO UKUPNOG TESTOSTERONA

TEST HD - OSJETITE MOĆ TESTOSTERONA

Ključni sastojci koji se nalaze u TEST HD® su pokazali da značajno dižu nivo testosterona. Prilikom uzimanja TEST HD ne morate pravit pauzu. TEST HD® je formulisan sa naučno istraženim sastojcima poput shilajit-a i bor-a, također sadrži i druge poznate sastojke poput tribulusa i korijena koprive.

POVEĆAJTE UKUPAN TESTOSTERON

TEST HD® je prvi hardcore pojačivač testosterona koji uključuje kliničku dozu shilajit-a, rijetkog organsko mineralnog sastojka koji se dobija iz strmih stijena različitih formacija koje se najčešće nalaze na Himalajima i drugim visokim planinama. Shilajit u svom prirodnom stanju nema hemijsku definiciju. Da bi dobili konzistentan i efikasan oblik shilajit-a, shilajit se uzima iz pažljivo odabranih stijena i obrađuje se patentiranom tehnologijom gdje se pročišćava i standardizira. Ovaj dobiveni oblik shilajit-a sadrži optimalan nivo bioaktivnih komponenti kao što je fulvična kiselina i dibenzo-pironi, koji su također poznati kao patentirani PrimaVie®.

Ova snažna mješavina za podizanje testosterona je u kliničkim studijama provedenim na ljudima pokazala da značajno podiže ukupan nivo testosterona nakon 90 dana.

PODIŽE NIVO ATP-A U KRVI

Isti sihlajit sastojak je studiran i za njega se utvrdilo da podiže nivo ATP-a u krvi nakon samo 15 dana. ATP je ćelijska energija koju tijelo koristi i predstavlja stvarnu energiju, za razliku od percipirane energije koja se javlja konzumacijom CNS stimulansa.

POVEĆAVA NIVO SLOBODNOG TESTOSTERONA U SAMO 7 DANA

TEST HD® je formulisan sa koncentrisanom i sanžnom dozom bora koji je u klinički provedenim studijama pokazao da povećava nivo slobodnog testosterona i smanjuje stradiol u samo 7 dana. Slobodni testosteron je najktivniji oblik testosterona i ključan je u pokretanju procesa izgradnje mišića.