OBJAVITE

Stan Sarajevo - Centar NOVOGRADNJA

Stan Sarajevo - Centar NOVOGRADNJA
Napomena: Artikal je neaktivan i nije vidljiv na pretrazi

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

22.11.2017 u 15:20

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Detaljne informacije

Kvadrata
61
Broj soba
Dvosoban (2)
Sprat
1
Vrsta grijanja
Plin
Namješten?
Nenamješten
Adresa
Podhrastovi
Godina izgradnje
Novogradnja
Vrsta poda
Parket
Kvadratura balkona
6.9
Primarna orjentacija
Jug
Balkon
Blindirana vrata
Kanalizacija
Klima
Novogradnja
Parking
Plin
Struja
Telefonski priključak
Uknjiženo / ZK
Voda
Prikaži još detalja

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
26725234
Broj pregleda
5906

Stan Sarajevo - Centar NOVOGRADNJALokacija nekretnine

Kratki opis

PRETPRODAJA 8 STAMBENIH JEDINICA/ AKCIJSKE CIJENE

Detaljni opis


PRETPRODAJA STAMBENIH JEDINICA
U NOVOGRADNJI !!!
Lokacija
Lokacija je izuzetno atraktivna s obzirom na kvalitetnu povezanost s ostalim dijelovima Sarajeva. Zemljišna parcela je smještena u centru Sarajeva, u ulici Sedrenik br.19. Sama parcela se nalazi na glavnoj saobraćajnici Podhrastovi, te pruža izvrsnu povezanost sa jezgrom Starog grada. U neposrednoj blizini se nalazi autobuska stanica, te na taj način postoji direktna povezanost sa svim dijelovima grada Sarajeva i javnim gradskim saobraćajem.
Obrada i materijalizacija objekta i stanova
Konstukcija objekta je u vidu konstruktivnog sistema kojeg čine AB stubovi, AB ploče i vertikalni i horizontalni AB serklaži. Fasadni i pregradni zidovi su od opečnih blokova.
Fasadu objekta čine najkvalitetni STO termoizalacioni materijali kombinovane debljine 15cm i 20cm. 
Svi fasadni otvori u stambenim jedinicama se zatvaraju ALU bravarijom, izrađenom od T85 FEAL profila sa šestokomornom strukturom. Ista je opremljena kvalitetnim njemačkim okovom za otvaranje po horizontalnoj i vertikalnoj osi i ostakljena troslojnim termo-izolacionim staklom, sa LOW-e premazom, što, u kombinaciji sa predviđenom fasadom, garantuje visok stepen energetske učinkovitosti i ušteda. Svi fasadni otvori opremljeni su vanjskom roletnom na električni pogon sa prekidačima (daljinski opcija).
Prostori stambenih jedinica imaju svijetlu visinu 260cm. Unutrašnji zidovi su malterisani, gletovani i završno bojeni poludisperzivnim bojama. Unutrašnja stolarija je drvena do plafona, obostrano obložena MDF pločama i furnirana hrastovima furnirom, te lakirana u tonu po izboru.
Ulazna vrata su protuprovalna, klase 4 otpora na protuprovalnost, zvučno i termo izolirana ispunom od mineralne vune, u dekoru po izboru projektanta.
Podovi su od gotovog troslojnog hrastovog parketa I klase, odnosno italijanske keramike za mokre prostorije.
 
Instalacije vodovoda i kanalizacije će biti izvedene uz primjenu kvalitetne opreme i ostalih potrebnih uslova. Predviđa se ugradnja šolje sa bideom i ugradbeni vodokotlić. U kupatilu se predviđa tuš kabina sa staklenim stijenama.
U objektu su planirane elektro instalacije i to: jake struje (unutrašnja i vanjska rasvjeta, napajanje tehnoloških potrošača, kao i gromobranska instalacija objekta); slabe struje (komunikacione mreže, vatrodojava, protuprovala, video nadzor, antenske instalacije i instalacija video interfona).
Grijanje u stambenim jedinicama je plinsko, sa kompletnom opremom prema posljednjim energetskim standardima.
 
Stambeno poslovni objekat
Objekat predstavlja spoj modernog dizajna, visokokvalitetne gradnje, fleksibilnog stambenog prostora i velike energetske učinkovitosti te je kao takav idealno mjesto za život savremenog čovjeka i porodice.
Stambeno poslovni objekat je pravougaonog oblika, spratnosti P+2+M, te je okrenut svojom dužom stranom u pravcu Juga, odakle se pruža jedinstven pogled na kompletan grad Sarajevo.
Prizemna etaža je predviđena za poslovnu namjenu, dok su spratovi koncipirani kao luksuzne stambene jedinice. Predviđena su parking mjesta, otvorenog tipa, u sklopu predmetne parcele.
Obzirom da je projekat u fazi izgradnje, u okviru postojećih vanjskih gabarita planiranog objekta, još su moguće prilagodbe u skladu sa potrebama i zahtjevima kupaca.
KONTAKT TEL : 00 387 61/483-007; 00 387 61/130-610