OBJAVITE

POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA NA RATE

POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA NA RATE
Napomena: Artikal je neaktivan i nije vidljiv na pretrazi

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 1 godinu

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
24830651
Obnovljen
Prije 1 godinu
Broj pregleda
4398

POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA NA RATEUslovi prodaje

AutoSkola LifeLine svim svojim polaznicima omogucava finansiranje na rate. Vise na www.PoloziVozacki.ba

U autoškoli LifeLine nastojimo održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozače pocetnike. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna-

Iskustvo, znanje i obuku Vam prenose visoko obrazovani i licencirani Instruktori kako teoretskog tako i prakticnog dijela obuke po evropskim standardima.

SA AUTOŠKOLOM LIFELINE, ZAKORAČITE U SVIJET SIGURNE VOŽNJE.

Kratki opis

PLAĆANJE NA RATE SVEUKUPNE CIJENE! ZA GOTOVINSKO POPUST!

Detaljni opis

Auto škola Life Line nastala je uslijed potrebe tržišta za novim, adekvatnim i inovativnim pristupom problematici neadekvatne i neprofesionalne obuke vozača početnika. Svjedoci smo sve učestalih saobraćajnih nesreća koje su većinom prouzrokovali vozači početnici.

Ne dozvolite da se to desi i Vama, svoje vozačko iskustvo prepustite nama. Za Vašu sigurnu, kvalitetnu i potpunu obuku prilagođenu svim uslovima i situacijama u saobraćaju pobrinuće se stručni Tim auto škole Life Line.

Naš slogan je:

Veni , Vidi, Vici | Dođoh, Vidjeh, Položih!

U auto školi Life Line nastojimo održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozače početnike. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

Iskustvo, znanje i obuku prenose Vam visokoobrazovani i licencirani instruktori kako teoretskog tako i praktičnog dijela obuke po evropskim standardima.

ACTA, NON VERBA — Djela, ne riječi

VISE O NAMA NA http://polozivozacki.ba/
Pratite nas preko Facebook-a i Twitter-a
Auto škola ,,Life Line" je svojim kandidatima omogućila finansiranje polaganja vozačkog ispita na rate..