OBJAVITE

DynDesign | Izrada Web Stranica,Aplikacija i SEO Optimizacij......

DynDesign | Izrada Web Stranica,Aplikacija i SEO Optimizacija
Napomena: Artikal je neaktivan i nije vidljiv na pretrazi

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 4 godine

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
24823124
Obnovljen
Prije 4 godine
Broj pregleda
231

DynDesign | Izrada Web Stranica,Aplikacija i SEO OptimizacijaDetaljni opisNaš cilj je izraditi web stranicu prema vašim odrednicama i u skladu sa trenutnim web standardima. Nastojimo da vaša poruka prema klijentima bude jasna, a dizajn atraktivan, jednostavan i prepoznatljiv!Statički Web

HTML5

Jednostavan statičan web namijenjen malim firmama koje žele da prezentuju osnovnije podatke o firmi, kontakt brojeve, adrese, slike i slično, te nemaju potrebe za konstantnim ažuriranjem web stranice. Web stranice se kreiraju i publiciraju u HTML5. Ukoliko nemate potrebe za dinamičnim stranicama sa mogučnošću čestog izmjenjivanja sadržaja,  HTML je pravi izbor za Vas.


CMS Sistemi

Content Managment System

CMS aplikacije Vam na jednostavan način pomoću administracijskog sučelja omogućuju dodavanje, uređivanje ili brisanje cijelokupnog sadržaja na web stranicama bez ikakvog predznanja. Pristup sistemu moguć je sa bilo kojeg računala koje je na bilo koji način povezano na internet a u aplikaciju se pristupa sa korisničkim imenom i lozinkom koju je klijent zaprimio. Za CMS sisteme koristimo Drupa, WordPress, Jomla.


Flash Web Stranice

Dinamični pregled firme

Radi se o informativnim prezentacijskim stranicama kojima je cilj privući a potom i informirati publiku na nazanimljiviji mogući način, koristeći razne animirane i multimedijalne web efekte. Flash web stranica je savršen način da učinite web privlačnijim i interaktivnijm. To je najefikasnije sredstvo da predstavite svoju firmu na dinamičan način preko upotrebe zvučnih efekata, 2D i 3D animacija te raznih sličnih interaktvnih sadržaja. Cijena Flash web stranica je nešto niža u odnosu na ostalu ponudu.


Web Portali

Svakodnevna promjena sadržaja

Web portal objedinjuje više različitih sadržaja i informacija iz većeg broja izvora. Portali pružaju korisnicima niz različitih usluga, poput e-mail-a, foruma, chat-a, preuzimanje sadržaja i sl. Također pružaju obavijesti za lokalne, regionalne i svjetske događaje. Portal može biti opće namjene ili specijaliziran za neko određeno područje.


Online Trgovina

Web Shop Sistemi

Online trgovina omogućuje posjetittelju detaljan pregled proizvoda, odabir u “košaricu”, narudžbu proizvoda, kreiranje ponude za uplatu i plaćanje prozvoda. Online trgovina se smatra najisplativijom vrstom trgovine zbog malih troškova pokretanja i vođenja, ali i manjih troškova kupovine. Većina potrošača odabire web shop zbog bržeg i efikasnijeg shopping iskustva. Pruža korisnicima kupnju proizvoda iz udobnosti vlastitog naslonjača, a dostupnost od 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu ima veliku prednost pred klasičnim oblicima trgovine.


Mobile Web

Budite u koraku s tehnologijom

Brzi način života spriječava nas da stalno pristupamo željenim informacijama.  Spomenuta nemobilnost web stranica predstavlja prepreku u komunikaciji između tvrtke i potencijalnih klijenata. Napretkom u tehnologiji na području mobilnog weba savladan je i taj problem.  Zahvljajući mobilnom web-u, korisnik u pokretu u mogućnosti je pristupiti Vašim internet stranicama preko mobilnog uređaja. Držite korak sa potencijalnim klijentima i postanite dijelom njihove svakodnevnice koristeći mobilne web usluge.


Za više informacija, posjetite nasu web stranicu:

www.dyndesign.biz

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.