OBJAVITE

Bazeni izgradnja i oprema bazena bazen

Bazeni izgradnja i oprema bazena bazen

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena - Hitna prodaja [?]

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

12.01.2018 u 09:46

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Detaljne informacije

Sa pumpom

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
24733033
Broj pregleda
100538

Bazeni izgradnja i oprema bazena bazenKratki opis

Bazeni izgradnja Oprema za bazene

Detaljni opis

Radimo sve vrste bazena, beton keramika te paneli beton.. Panele postavljaju građevinski radnici koristeći tradicionalne tehnike. Ti paneli se tada učvrste armiranim betonom, te se tako povežu bazen i zidovi kako bi se stvorila samostojeća struktura. Nakon što je beton očvrsnuo bazen je spreman za dovršenje.

Na konstrukciju bazena i armirani liner garancija je 20 godina, a na pumpe i el. instalacije 5 godine. IZGRADNJA BAZENA TRAJE OD 7 DO 15 DANA.

Betonska struktura poznata i kao trajno zatvaranje bazenskog sistema, patentirano je rješenje, odobreno od strane BUREAU VERITASA koji čuva tradiciju istinske desetogodišnje garancije u građevinskoj industriji. Taj francuski proizvod (iz La Fouillousa) koji ne podliježe truljenju, proizveden je iz recikliranog materijala i predstavlja jedinu naprednu tehniku očuvanja okoliša.  

DESJOYAUX struktura izgubljene oplate sastoji se od modularnih elemenata (širine 25 cm, visine 120 cm) koji su spojeni u elemente od 0,50 m do 2,00 m kod ravnih dijelova, dok kod zakrivljenih dijelova dimenzije spojenih elemenata ovise o obliku i radijusu bazena. Time je omogućena izgradnja bazena svih oblika i veličina.

Jedinstveno umijeće montiranja povezanih struktura omogućuje značajno smanjenje potrebnog vremena, kao i troškova gradnje, dok istodobno jamči pouzdanost i čvrstoću bazena. U načeli, riječ je o samostojećem, monolitnom bazenu.  

Pojačana PVC unutarnja obloga bazena (liner) odvojena je od strukture kako bi se osigurala dvostruka zaštita te zajamčila nepropusnost. Uz lagano održavanje, PVC unutarnja obloga bazena vlasniku omogućuje i mogućnost oslikavanja bazena (logo znakovi, amblemi, plivačke staze, ukrasni motivi, itd...)


VRŠIMO IZGRADNJU BAZENA NA SVIM PROSTORIMA BIVŠE JUGOSLAVIJE. KVALITET JE ZAGARANTOVAN, SIGURNO NAJJEFTINI U REGIONU SVE INFO NA BROJ: 060/310-4401 (možete nas kontaktirati i putem Viber-a)