OBJAVITE

Izrada WEB portal, sajt, stranica, ANDROID aplikacija

Izrada WEB portal, sajt, stranica, ANDROID aplikacija

Kategorija

Osnovne informacije

Količina

2

Obnovljen

27.11.2018 u 21:18

Detaljne informacije

Izrada i održavanje web stranica
Pisanje web sadržaja
Razvoj softvera
Razvoj Windows aplikacija
Razvoj android aplikacija
Razvoj web i desktop aplikacija

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
2463182
Broj pregleda
1045

Izrada WEB portal, sajt, stranica, ANDROID aplikacijaKratki opis

Nasi zadovoljni klijenti su najbolja preporuka

Detaljni opis

Često se pitate kako u mnoštvu ponuda odabrati onu pravu!?
Osnovnu izradu web sajta, portala, foruma i/ili bloga poznaju mnogi. Međutim, osnovna izrada je samo početak za uspješno oglašavanje Vašeg poslovanja na Internetu. Mnogo važnije je da Vaš sajt visoko rangira kod pretraživačkih sistem ("search engines" kao što su Google, Bing, Yahoo...) za ključne riječi Vašeg poslovanja.Još važnije je da Vaš web sajt (portal) predstavlja lice Vaše firme i na osnovu njega će mnogi stvoriti prvi dojam o Vama. Dakle, treba Vam funkcionalan, efikasan i atraktivan web sajt. Bolje je nemati web sajt, nego imati bilo kakav!
Zašto je važno biti u vrhu pretraga?
Pa jednostavno, većina potencijalnih kupaca upisuje ključne riječi za pretragu i najčešće otvara nekoliko od prvih 10 ponuđenih linkova (stranica). Drugim riječima, ako niste u prvih 10ak sajtova kao i da Vas nema na Internetu. Nažalost, to je istina. Nije Vam od koristi što imate prelijep sajt, pun zanimljivih detalja i opisa, mnoštvo slika i video zapisa, ako taj sajt "nije po volji" pretraživačkim sistemima.

Koje je rješenje?
Rješenje je da se sajt što više prilagodi "zahtjevima" pretraživačkih sistema. Naravno, vizuelno sajt neće gubiti na kvalitetu, ali će prilagođavanjem (optimizacijom) postati "interesantniji" pretraživačkim sistemima i zauzvrat oni će mu povećavati rejting na svojoj listi.
Tokom našeg desetogodišnjeg rada uspjeli smo mnoge web portale da kreiramo i postavimo u sami vrh. Vrijeme je da i Vaš portal bude među vodećima.
Pozovite, dogovorićemo se.

U cjelokupnom radu Vi aktivno učestvujete odabirom predloženih rješenja. Po završetku rada, dakle tek kad ste 100% zadovoljni urađenim, Vi vršite uplatu ranije dogovorenog iznosa.

I ne samo to.

Za Vas razvijamo i vodimo cjelokupni Internet marketing. Dakle, ne samo obično oglašavanje već paket aktivnosti koje obuhvataju: SEO (engl. Search Engine Optimization), e-mail marketing, Baner, Biltene (engl. newsletter), elektronske knjige (engl. e-books), Plaćeno internet oglašavanje (engl. pay per click advertising), Pripojeni marketing ili marketing filijala (engl. affiliate marketing), Blog i mnogo toga još.

Pozovite, dogovorićemo se
065-396-691
Vaš Intec tim

Neki od naših radova:
http://aparthotelvucko.com