OBJAVITE

GPS LOKATOR ALARM

GPS LOKATOR ALARM

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

350 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

23.03.2017 u 14:58

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Detaljne informacije

Blokada motora
Daljinsko paljenje
GPS
Pejdžer
Univerzalni

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
23746843
Broj pregleda
362

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Svugdje
Način plaćanja
Po dogovoru
GPS LOKATOR ALARMUslovi prodaje

Kontakt preko OLX.BA ili na mobilni telefon iza 17.00

Kratki opis

GPS lokator - Nanišanite točnu poziciju vozila i doskočite lopovu, ali i pauku

Detaljni opis

Keetec GPS Sniper je uređaj koji je dizajniran da jednostavno locira trenutnu poziciju auta koristeći GPS koordinate, pri čemu korisniku šalje poruku s linkom na kartu te ga upozorava na pokušaj krađe ili odvlačenja !


Želite li u svakom trenutku znati da vam je automobil tamo gdje ste ga i ostavili, ne morate ga bez prestanka držati na oku. Keetec GPS Sniper je uređaj koji je dizajniran da jednostavno locira trenutnu poziciju automobila koristeći GPS koordinate i korisniku pošalje SMS poruku s linkom na kartu. Pritom se, dakako, podrazumijeva i da korisnik ima pametni telefon s pristupom internetu.
Zahvaljujući tome može na Google mapi vidjeti točnu lokacija na kojoj se u nekom trenutku nalazi ciljano vozilo, što u praksi znači da korisnik zna gdje mu se nalazi automobil ili motocikl u slučaju eventualne krađe, ali i svakog drugog pomaka vozila ili aktiviranja alarma. Uređaj je, naime, opremljen i detektorom pokreta i nagiba, pa i na taj način štiti vozilo, odnosno registrira svaki pokušaj odvlačenja vozila, bez obzira radi li se o krađi ili, primjerice, započetom premještanju vozila paukom. Ako netko, dakle, nagne ili pokuša pomaknuti automobil bez kontakta, uređaj će njegovom vlasniku poslati poruku o tome.
GPS lokator ima puno prednosti pred klasičnim sistemima GPS praćenja, koji su prvenstveno namijenjeni poslovnim korisnicima i svode se na uslugu koja se naplaćuje mjesečno. GPS lokator, pak, zanimljiv je i bilo kojem privatnom korisniku-vlasniku osobnog auta. Pritom treba imati na je sistemu za rad nužna vlastita SIM kartica putem koje će se moći upariti s pametnim telefonom vlasnika (moguće ga je istodobno povezati s do tri autorizirana telefonska broja) i tako razmjenjivati poruke.

- Lagana instalacija u automobile
- Podešavanje i upravljanje putem SMS-a/Aplikacijom
- Moderna i intuitivna mobilna aplikacija za Android i IOS 
- SMS s linkom na Google maps
- Mogućnost editiranja SMS-a upozorenja
- Do 3 autorizirana telefonska broja

- Zaštita od GSM interferencija (alarm)
- Alarm prekomjerne brzine
- Zaštita od vuče (GPS zona)
- Ugrađen senzor pokreta
- Ugrađena backup baterija
- 2 izlaza (1 alarm, 1 korisnički)