OBJAVITE

AUTODIJAGNOSTIKA DELPHI DS150E

AUTODIJAGNOSTIKA DELPHI DS150E

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

200 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 23 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Fabrička/Originalna

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
23737271
Broj pregleda
260

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Svugdje
Način plaćanja
Po dogovoru
AUTODIJAGNOSTIKA DELPHI DS150EKratki opis

WV,AUDI, BMW,MERCEDES ITD...

Detaljni opis

Moze da radi sa programima kao sto su: 
Auto-com  
Delphi  
OPUS 
ECLIPSE EDIS 
MEKODIAGNOSTIC 
Wurth WOW 

 Pored dopunjene podrške ovaj model posjeduje: snimač podataka, višebojni indikator rada, indikator napona vozila koje se testira kao i LED osvetljenje dijagnostičkog konektora. Uređaj je opremljen automatskim detektorom voltaže vozila, i sam će se prilagoditi na 12 ili 24v. 

Delphi ima podrška za preko 50 proizvodjača automobila: Alfa, Audi, BMW, Cadillac, Chervrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Isuzu, Jaguar, Jeep, KIA, Lamborghini, Lancia, Landrover, Lexus, Lotus, Mahindra, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, OPEL, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Škoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo. 

Uredjaj podržava dijagnostiku, programiranje i kodiranje sljedećih sistema: motor, airbag, paljenje, imobilajzer, klima, intrument tabla, ABS, komfort sistemi, pritisak u gumama, menjač. Podržani su i aktuatori, reset motornih računara, kodiranje ključeva i kodiranje i reprogramiranje dizel dizni/injektora (Ford i Renault), otvaranje elektonskih parkirnih kočnica, reset aditiva goriva (Peugeot, Citroen, Fiat), reset servisnih indikatora i intervala, prikaz parametara rada motora (paljenje, ubrizgavanje, lambda sonda, . . . ), kako na novijim OBD kompatibilnim vozilima, tako i na starijim vozilima (uz korištenje opcionalnih adaptera).

utocom je poznata profesionalna i univerzalna dijagnostika za sva evropska vozila kao i za američka i azijska putnička vozila, također i za kamione.
Autocom radi na starim i novim vozilima, jednostavno sve što kompijuter u vozilu podržava to Autocom cdp+ očitava.


Podrzava Multiflex funkciju: 2xHS CAN (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL and (SPI, analog in, 5volt out)
sto znaci da koristi sve protokole koji postoje i moze vrsiti diagnostiku svih auta od 1985 god. do 2014 god.

SPISAK PODRŽANIH AUTOMOBILA:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Foton, GWM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jinbei, JMC, KIA, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mahindra/Renault, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Shuanghuan, Skoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Yuchai

 

SPISAK PODRŽANIH KAMIONA:

 

Alison, Chevrolet, Citroёn, Dacia, DAF, EvoBus Chassis, Fiat, Ford, Generic Bus Systems, Hyuandai, Isuzu, Iveco, Iveco Trucks, KIA, Mahindra/Renault, MAN, MAN Bus Chassis, Mazda, Mercedes, Mercedes Truck, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Scania, Scania Bus Chassis, Seat, Skoda, Toyota, Trailers, Volkswagen, Volvo Bus Chassis, Volvo Trucks

 

ŠTA DOBIJETE:

- Program Delphi  (Program za auta i kamione plus generic) sa licencom koja trajno radi
- Autocom uređaj
- OBD2 kabla koji spaja vozilo i Autocom uređaj
- USB kablo koje spaja Autocom uređaj i računar ili laptop

Autocom program je lako instalirati, također ga je veoma lako koristiti jer podržava i naš jezik (Hrvatski i Srpski), pored njih, Njemački, Engleski, Češki Francuski itd.
Na CD-u dobijate i video postupka instaliranja dijagnostike - od pocetka do same upotrebe

ŠTA MOŽETE RADITI SA AUTOCOM UREĐAJEM:

- čitanje i brisanje grešaka
- Scan funkcija 
- EOBD/OBDII komunikacija 
- Serijski sustavi 
- motor 
- mjenjač
- paljenje 
- klima 
- airbag
- ABS 
- usluga reset 
- SRS 
- imobilizator 
- instrument tabla
- programiranje, kodiranje, dekodiranje, dizne ,ključevi...itd
- komfort sistem
- i dosta drugih funkcija koje su podržane od strane vozila

POSEBNE KARAKTERISTIKE AUTOCOM UREĐAJA:

LET REKORDER
Sa funkcijom leta snimač, možete snimati parametre u realnom vremenu dok vozite vozilo. Tokom snimanja možete sa pritiskom na gumb označiti određene pogreške, tako da možete istražiti i otkriti grešku u kasnijim analizama. Autocom CDP+ je opremljen ugrađenom memorijom i na taj način uklanja potrebu za vašim računarom i dodatnim mehaničarom . Na primjer, dosta je jedan auto mehaničar da napravi krug sa vozilom i sve će biti spremljeno na SD karticu, a do nedugo su trebala biti dva mehaničara, jedan da vozi a drugi da prati parametre. SD Memorijska kartica nije uključena u paketu.

MULTI BOJA INDIKATOR
Sa više boja indikatora na Autocom CDP+ imate potpunu kontrolu nad dijagnostičkim procesom. Različite boje i zvuka, omogućava vam status i položaj indikatora da ga vidite iz daleko. Na primjer, ako indikator izmjenjuje između plave i zelene boje, onda je Autocom CDP+ u komunikaciji s jedinicom kontrole nad vozilom. 

NAPON CHECK
Kada je Autocom CDP+ spojen na vozilu, uređaj će provjeriti napon akumulatora na vozilu i automatski podešava na vozilu naponske razine od 12 ili 24 volti. Ako je napon previsok ili prenizak, Autocom CDP+ će vas upozoriti sa zvukom i svjetlom, a također će te biti upozoreni kroz ikone baterije u prozoru dijagnostičkog softvera. 

BROJ ŠASIJE VIN
U našim automobilima softvera, imamo pametnu funkciju koja vam omogućuje očitati broj šasije od vozila koje želite dijagnosticirati. To osigurava da pravi model i godina je automatski odabran. Osim toga, motor code za vozila, koja su obično dostupne na tržištu, također je odabran automatski. Na primjer, više ne morate tražiti kod motora.

ISS
Inteligentno skeniranje sustava (ISS) skenira kroz sve sustave u vozilu i prikazuje kodove pogrešaka koje su pohranjene u svakom sustavu. To štedi vrijeme, a vi će te dobiti brzi pregled stvarnog stanja u cijelom vozilu. Kada je ISS završeno, vi zatim možete odabrati određeni kontrolni sustav za analizu rezultata dalje. 

ISI
Inteligentni sustav identifikacije (ISI) identificira i odabire automatski vrstu regulatora koji je montiran u vozilu. To osigurava da se dijagnostička sjednica izvodi pravilno sa tačnim parametrima prema potrebi. 

IZVJEŠĆE FUNKCIJA
Sa ovom funkcijom možete vidjeti prilagodbe koje su moguće za pojedino vozilo bez vozila kod vas. Zajedno sa tekstovima pomoći kao vodič, možete planirati i biti učinkovit u svom poslu, čak i pod složenim situacijama.

OBD-FUNKCIJE
Autocom CDP+ je opremljen sa jedinstvenom multipleksor tehnologijom, koja omogućuje da se koristi na svim vrstama vozila, bez obzira na napon i komunikacijske standarde. Za vozila koja ne koriste standardni 16-pinski konektor, moguće je uzeti adaptere kablova koji rade sa Autocom CDP+ uređajem.

HELP FUNKCIJE

Za većinu OBD funkcija, kao što su prilagodbe i programi, postoje detaljne upute i pomoćni tekstovi u svom radu dijagnoze. Naći će te korak po korak informacije o preduvjetima, pripremi i provedbi različitih funkcija, što je čak i kod najsloženijih funkcija jednostavno izvesti. Dojave grešaka. Takođe, softver prikazuje slike sa lokacijom OBD konektora na vozilima.Paket obuhvata: 

Dignosticku jedinicu 
USB kabel 
Instalacioni disk