OBJAVITE

Fix.ba - Nova OLX.ba platforma za usluge

Izaberite uslugu i uporedite cijene

UPOREDI CIJENE

Rezervacija Zakazivanje Termin Ambasada Njemačka

Rezervacija Zakazivanje Termin Ambasada Njemačka

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 12 dana

Detaljne informacije

Agent prodaje
Birokratske usluge
Odnosi s javnošću
Usluga posredovanja
Usluga tajnog kupca

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
23262161
Broj pregleda
35972

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Svugdje
Način plaćanja
Po dogovoru
Povrat novca
Ne, ne vraćam novac
Rezervacija Zakazivanje Termin Ambasada NjemačkaUslovi prodaje

PROČITAJTE OGLAS! TELEFON: 065 030 500

Kratki opis

Usluga rezervacije i zakazivanja termina za vize Njemačka Ambasada Sarajevo

Detaljni opis

Usluga rezervacije i zakazivanja termina za vize SR Njemačka Ambasada Sarajevo
Ne sarađujem sa SR Njemačkom Ambasadom, nego vršim usluge rezervisanja termina, obzirom na stresni sistem za rezervaciju termina Njemačke ambasade, preko kojeg je jako teško rezervisati finalni termin, podilazim Vašim potrebama, dakle za Vas radim sve što je potrebno kako bi bez problema rezervisali neophodan termin u Njemačkoj Ambasadi.

POJAŠNJENJE OGLASA/MOJIH USLUGA: PRODAJA GOTOVIH TERMINA NIKADA NIJE BILA MOGUĆA / TRGOVINA SA TERMINIMA NIJE NIKADA BILA DOZVOLJENA I IZVODLJIVA. TERMIN KOJI JE REZERVISALA "N OSOBA" NIJE MOGUĆE PRODATI TJ. PREPRAVITI ili PREBACITI NA DRUGU "N OSOBU"! VRŠIM USLUGU (POMOĆ, SAVJET), NE PRODAJEM TERMINE.

POJAM "TERMIN ZA VIZU" I POJAM "VIZA" NISU ISTO - NEMAJU DODIRNIH TAČAKA JEDAN SA DRUGIM. TERMIN ZA VIZU VAM SLUŽI DA LIČNO PREDATE SVE POTREBNE DOKUMENTE U SAMOJ AMBASADI NA OSNOVU KOJIH VAM AMBASADA IZDAJE ILI NE IZDAJE VIZU.

  1. POMOĆ PRI REZERVACIJI TERMINA (IZRADA E-MAIL ADRESE, PRAVLJENJE REZERVACIJE i SL.)
  2. POMOĆ PRI ZAKAZIVANJU TERMINA (PROBLEM SA POVRATNIM E-MAILOM i sl.)
  3. ZAKAZIVANJE TERMINA (REZERVACIJA + LISTA ČEKANJA = FINALNI TERMIN) - U SVRHU ZAPOŠLJAVANJA ILI SPAJANJA PORODICE
  4. ZAKAZIVANJE TERMINA SVE OSTALE KATEGORIJE (REDOVAN ILI VANDREDAN BEZ PROBLEMA OSIM ZA GORE DVIJE NAVEDENE KATEGORIJE)
  5. USLUGA POPUNJAVANJA I OBRADE NEOPHODNIH OBRAZACA ZA VIZU KAO I PRATEĆE DOKUMENTACIJE
  6. Profesionalno pisanje odgovora na Vašu dobivenu odbijenicu u Ambasadi SR Njemačke za izdavanje vize: žalba, molba, zamolba i drugi dokumenat koji Vam je potreban. (Ako Vam zatreba na žalost odgovor na Vašu dobivenu odbijenicu za izdavanje vize u Ambasadi SR Njemačke u Sarajevu, žalba na odbijenicu ili bilo koji drugi dokumenat na pravom ste mjestu. Brzo, kvalitetno, profesionalno i povoljno. Sve dokumente sastavljamo uz pomoć pravnika. Cijena po dogovoru, ovisna o zahtjevnosti slučaja.Takođe sve žalbe prevodimo na njemački jezik.)

CIJENA SVIH MOJIH USLUGA PO DOGOVORU! ZA ODREĐENE OSOBE POTPUNO BESPLATNO!
Sve detaljnije informacije isključivo na telefon broj: +387 (0) 65 030 500
Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću odgovaram za svaki završeni termin.
Garantiram pismenom izjavom za validnost i ispravnost svakog termina.
Provjera svakog termina po kategorijama.


NAPOMENA I: "Dozvoljeno je, međutim, da ovlastite ili iznajmite nekoga – i da platite tu uslugu – da umjesto Vas zakaže termin. Diplomatska predstavništa Savezne Republike Njemačke ne sarađuju sa trećim licima ili agencijama koje po nalogu podnosilaca zahtjeva zakazuju termine ili nude druge vrste usluga za novac." izvor: www.sarajevo.diplo.de ; 15.11.2016 godine

NAPOMENA II: "Ambasada izričito ukazuje na to da su sve službene radnje odjela za vize, osim takse za obradu zahtjeva za vize (navedena u info-listu), besplatne. Ambasada ne naplaćuje rezervaciju termina, niti sarađuje sa privatnim agencijama uslužnih djelatnosti. Podnositelji zahtjeva za izdavanje vize ne trebaju angažovati privatnog uslužnog djelatnika kako bi dobili termin. Aplikanti mogu sami zakazati termin preko sistema za zakazivanje termina. Zakazivanje termina putem online sistema je besplatno." izvor: www.sarajevo.diplo.de ; 21.11.2016 godine