OBJAVITE

Brvnara,Brvnare,Vikendica, Vikendice, drvene kuce

Brvnara,Brvnare,Vikendica, Vikendice, drvene kuce

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

13.500 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

18.12.2018 u 09:20

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
21838250
Obnovljen
18.12.2018 u 09:20
Broj pregleda
40700

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brvnara,Brvnare,Vikendica, Vikendice, drvene kuce
Lokacija nekretnine

Detaljni opis

Izgradnja vikendica, brvnara po dogovoru sa investitorom. Sve detaljne informacije na broj 061/969-546

https://facebook.com/edoxbrvnare

Dobrodošli u svijet inovativne izgradnje, u zdraviji i jeftiniji pristup za Vaš novi dom i bolji život.
Naše razmišljanje i rad prilikom projektovanja i izgradnje objekata jeste podizanje i održanje kvaliteta i standarda kroz estetski i energetski koncept.
Montažne kuće nisu više strogo ograničene i uniformisane. Danas su naše kuće ,uz jedinstvenu tehnologiju izgradnje, postale prepoznatljive i po stilu zahvaljujući vrhunskim mladim inženjerima i dizajnerima. Naše kuće su kvalitetne, moderne, trajne, a prilikom izgradnje strogo se vodi računa o svakom detalju.
Rukovodimo se konceptom: Efikasnost, Ekologija, Energija, Ergonomija i Estetika. Živjeti danas bolje ne podrazumijeva samo udoban i prijatan boravak u kući, već i sveobuhvatan i odgovoran odnos prema sredini u kojoj živimo. Ekološki i kvalitetni materijali, primjena najnovijih tehnologija, visoko stručna i motivisana ekipa profesionalaca, estetika i funkcionalnost uz striktno poštovanje rokova i Vaših zamisli su osnovni principi prilikom stvaranja Vaše kuće.
Za ljude sa stilom originalnost i individualnost su veoma značajni i o tome posebno vodimo računa. Priprema doma za novu tehnološku generaciju jeste kreativan izazov i važna obaveza u našem radu. Koristimo prirodne materijale i savremenu tehnologiju, a pri tome sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima kako bismo išli u korak sa savremenim trendovima koje nameće moderan način života. Vodimo računa o prirodnom okruženju kao i specifičnim potrebama i željama budućih stanara kuća. Visoki ciljevi i standardi koje smo dostigli zahtijevaju da se stalno unaprijeđujemo za Vaš i naš bolji život.
EDOX BRVNARE je garancija za potpuno zadovoljstvo. Suštinu i smisao u našem radu iznalazimo u humanom pristupu prilikom razvoja i primjene najsavremenijih tehnologija sa prirodnim materijalima. Tehnološki razvoj, nastanak novih materijala i posebno svijest o ograničenoj količini energenata danas, zahtijeva od nas projektovanje i izgradnju energetski još efikasnijih objekata za lakši i bolji život sutra.
EDOX projektuje i gradi objekte savršeno prilagođene svim Vašim individualnim potrebama i željama. Cilj nam je da stvorimo izuzetan dom, damo oblik vašim snovima i tako mu zajednički udahnemo dušu. Svjesni smo da je sad u toku revolucija u razmišljanju i stvaranju životnog i radnog prostora kojima se uspostavljaju trendovi budućnosti. Zato ništa ne prepuštamo slučaju, kombinujemo tehnologiju uz funkcionalnost i optimalno koristimo prostor za Vaše maksimalno zadovoljstvo stvaranja i življenja.
Kombinujemo tehnologiju, savremena naučna dostignuća, potrebe savremenog čovjeka i vrhunski dizajn. To nam omogućuje da kreiramo kuće i druge objekte koji čine skladan spoj sa vašim životnim stilom i omogućava Vam da doživite zadovoljstvo skladnog življenja. Personalizovano projektovanje definiše način na koji radimo sa Vama – našim kupcima. Vodimo računa o okolini, svim standardima funkcionalnosti, Vašim željama i potrebama i to je ono što Vašu kuću čini posebnom i jedinstvenom.
Projektujemo i gradimo po vrhunskim standardima kuće i objekte slijedeći ove procedure:
1. Projektni zadatak: definišemo sve neophodne elemente i korake za postizanje cilja.
2. Eksperiment i istraživanje: istražujemo nove opcije za bolji izgled i najbolja rešenja.
3. Saradnja: rade vrhunski stručnjaci uz kombinovanje znanja i iskustva svih učesnika.
4. Ideja i inovacija: stalno poboljšavanje i unaprijeđenje na osnovu Vaših želja i potreba.
5. Komunikacija: tokom projekta traje partnerski odnos sa Vama i držimo se dogovora.
6. Održavanje: stalno vršimo kontrolu kvaliteta i učimo Vas kako se održava Vaša kuća.
7. Satisfakcija: dobro odrađen posao je najbolja preporuka za naše i Vaše zadovoljstvo.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.