OBJAVITE

Računovodstvene - Knjigovodstvene usluge - popust 30%

Računovodstvene - Knjigovodstvene usluge - popust 30%

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

27.10.2018 u 09:57

Detaljne informacije

Izrada izvještaja u excel-u
Knjigovodstvo i računovodstvo

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
21660217
Obnovljen
27.10.2018 u 09:57
Broj pregleda
1774

Računovodstvene - Knjigovodstvene usluge - popust 30%Kratki opis

"BOOKKEEPERS" Agencija za finansije i poslovnu administraciju

Detaljni opis

Imate problem sa svojim knjigovođom, često kasni sa izvještajima i knjiženjem, imate osjećaj da ne vodi brigu o Vama, možda mislite da vam oduzima previše vremena za dostavu dokumentacije ili jednostavno želite da manje plaćate te usluge onda je pravo vrijeme da se obratite nama.
Mi smo agencija "BOOKKEEPERS" koja se bavi pružanjem outsourcing  usluga iz oblasti finansija i poslovnog administriranja. Jedna od osnovnih usluga je vođenje knjigovodstva i računovodstva koje smo znatno unaprijedili od ostalih „knjigovođa“, brzi smo i efikasni,  svoj posao radimo profesionalno i možemo vam omogućiti da Vaše poslovanje bude još bolje i kvalitetnije. Kako bi Vam se dokazali napravili smo posebnu ponudu, za sve nove korisnike. U toku akcije postanite naš klijent i ostvarite rabat u iznosu od -30% na usluge koje pružamo ili na cijenu koju već plaćate kod svog knjigovođe.

U nastavku možete pogledati pregled naših usluga:

ZA SAMOSTALNE DJELATNOSTI ( trgovine, ugostiteljstvo,svi ostali obrti i slobodna zanimanja ) knjiga prihoda i rashoda, evidencija potraživanja i obaveza, knjiga prometa, šank lista, vođenje knjiga KUF i KIF, obračun PDV-a ,obračun ličnih dohodaka, izrada svih periodičnih i godišnjih izvještaja

ZA PRAVNE SUBJEKTE (doo, DD, udruženja građana )finansijsko knjigovodstvo, robno i materijalno knjigovodstvo, knjigovodstvo osnovnih sredstava, vođenje knjiga KUF i KIF, obračun PDV-a, analitika kupaca i dobavljača, blagajničko poslovanje, obračun ličnih dohodaka, izrada svih periodičnih i godišnjih izvještaja, savjetovanje iz računovodstva i porezno savjetovanje.

USLUGA POSREDOVANJA PRILIKOM OSNIVANJA KOMPANIJE ILI OBRTA.

ADMINISTRATIVNE USLUGE:
Administrativne usluge možete naručiti po modelu koji Vam najviše odgovar, usluge mogu biti po satnici, danu, sedmici, usluge za odrđenu kampanju ili posao. Za Vas možemo odradite sve od početka do kraja ili određene elemente nekog posla.
 
Dozvolite da budemo Vašoj kompaniji ili obrtu lični asistent i unaprijedite još više svoje poslovanje!

Sve što trebate uraditi jeste da nas kontaktirate na e-mail bookkeepers.agencija@gmail.com ili na telefone: 062-551-555, 033-847-944 i dogovorite BESPLATAN sastanak.
 
S poštovanjem,
Tim Bookkeepers

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.