OBJAVITE

MUSCLETECH MASS-TECH

MUSCLETECH MASS-TECH

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

99 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 26 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Težina (kg)
.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
20550387
Broj pregleda
317

MUSCLETECH MASS-TECHDetaljni opis

 

Cijena dostave je 3,5 KM bilo gdje u Bosni i Hercegovini !!!

Za narudžbe preko 100KM dostava je BESPLATNA!!! 
www.workout.ba - podigni se na viši nivo!
 

VIŠE PROTEINA, KVALITETNIJE KALORIJE, BOLJI REZULTATI Novi MASS-TECH ® je napredni gainer za dobijanje mišićne mase dizajniran za bilo kojeg pojedinca koji teško dobija na mišićnoj masi, koji je u bulking fazi,i / ili želi dobiti na snazi.

80g PROTEINA MASS-TECH sadrži 80g proteina kada se pomiješa sa 2 čaše obranog mlijeka koja snabdijeva brze, srednje i proteine koji se vare sporo. Multi-fazni proteinski sistem obezbjeđuje neophodne aminokiseline za tijelo u različitim brzinama za produženi rok isporuke aminokiselina u krvi.

1170 KALORIJA Novamoćna formula sada isporučuje masivnih 1170 kalorija izvedenih od proteina visoke kvalitete i ugljikohidrata koji se brzo varekao i specijalizirane mastiTo je najsvestraniji gainer na raspolaganju,koji se može uzeti jednom dnevno ili podijeljeno u dvije odvojene porcije po pola.

13g BCAA Proteinska doza kada se miješa sa 2 čaše obranog mlijeka opskrbljuje masivnih 13 grama BCAA i 7gleucinakoji pomažu vašim skeletnim mišićimaodržavaju rezerve mišićnog glikogenai pomažu da se smanjikoličina defekta bjelančevina.

5g OMEGA MASNIH KISELINA Formula punog spektra sadrži manje zasićenih masti od drugih gainera iformulirana je sa 5 grama omega masnih kiselinakoje obezbjeđuju kalorije za energiju.

GRADI SNAGU BRŽE Za razliku od drugih vodećih gainera koji sadrže malo ili nimalo kreatinaMASS-TECHpruža 10-grama klinički potvrđenu dozu za brzo povećanje snage.

DOVEDITE TIJELO U ANABOLIČKO STANJE Daje 168g ugljikohidrata kroz multi-fazni kompleks ugljikohidratakoji podiže nivo inzulinabrzo prebacuje kreatin u mišićei promovše dopunu rezervi glikogena, dovodeći tijelo u anaboličko stanje.

UNAPREĐUJE SINTEZU PROTEINA MASS-TECH osigurava 3g L-alanina koji je druga-najkorišćenijaaminokiselina nakon L-leucina u sintezi proteinaČak je i navedeno da igraju ulogu u proizvodnji glukoze zaupotrijebljivu energiju.