OBJAVITE

MUSCLETECH ANABOLIC HALO

MUSCLETECH ANABOLIC HALO

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

105 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 10 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Težina (kg)
x

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
20441925
Broj pregleda
244

MUSCLETECH ANABOLIC HALODetaljni opis


Cijena dostave je 3,5 KM bilo gdje u Bosni i Hercegovini !!!

Za narudžbe preko 100KM dostava je BESPLATNA!!! 
www.workout.ba - podigni se na viši nivo!

SHAKE ZA ČISTI MIŠIĆ

Novi i poboljšani ANABOLIC HALO ® je moćna sve-u-jednom FORMULA dizajnirana da se uzima jednom dnevno da potiće rast mišića, snagu, i oporavak, dok trenirate žestoko. Nova i poboljšana formula je dizajnirana da otkloni konfuzije koji proizvod uzeti i koliko puta dnevno.

  1. Sadrži 40grama multi-fazni proteinski sistem koji snabdijeva brze, srednje i proteine koji se vare sporo, i zamjenjuje potrebu da uzimate neki drugi protein.
  1.  Prva sve-u-jednom formula sadrži koncentrat kisele trešnje, koja daje niz moćnih fitonutrijenata. Ove fitonutrijenate u kiselim trešnjama što su prikazale mnogobrojne istraživačke studije poboljšavaju oporavak mišića nakon treninga kroz smanjenje post-workout bola.
  2. ANABOLIC HALO isporučuje punu 5-grama klinički potvrđenu dozu dokazanu da povećava rast mišića i snage brzo.
  3.  Punog spektra ANABOLIC HALO formula snabdijeva bitne elektrolite kao što su kalcij i magnezij. Nema potrebe za kupovinom dodatnih suplemenata elektrolita.
  1.  Isporučuje 6 grama BCAA, koji pomažu kao gorivo ​​skeletnim mišićima, podržava resintezu mišićnog glikogena i smanjuje količinu defekta proteina.
  2.  Sadrži 5 grama napredni spoj glutamina i glutaminske kiseline koji pomaže da se obnovi razina plazmi glutamina koje mogu biti iscrpljene nakon perioda intenzivnih treninga.
  1.  Formuliran sa multi-faznim spojem ugljikohidrata koji sadrži brzo i sporo oslobađajuće ugljikohidrate, koji uključuju ModCarb ™, ANABOLIC HALO promoviše dopunu mišićnog glikogena i volumizaciju ćelija, bez potrebe da se uzimaju neki drugi ugljikohidrati.

 

Kako se koristi ANABOLIC HALO?

Uzmite jedno serviranje (1 doza) sa 150-300 ml vode jednom dnevno Ili za najbolje rezultate uzmite 2 doze sa 300-600 ml vode.