OBJAVITE

NOVO!!! Dugme 3G Kamera Kamerica Bubica Bubice Za Ispit

NOVO!!! Dugme 3G Kamera Kamerica Bubica Bubice Za Ispit

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

70 KM

Stanje

Korišteno

Obnovljen

Prije 4 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
20277589
Broj pregleda
14100

NOVO!!! Dugme 3G Kamera Kamerica Bubica Bubice Za Ispit

Drugi artikli iz ove radnje
Kratki opis

Dugme 3G Kamera Kamerica Bubica Bubice Za Ispit 064 419 4444

Detaljni opis

MINI DUGME 3G KAMERA, KOJA RADI NA PRINCIPU 3G MREŽE TJ. VIDEO POZIVA. 
FUNCIONIŠE SAMO GDJE JAKA 3G MREŽA A TO JE CENTAR GRADA I NJEN UŽI DIO
U RESIVER SE STAVLJA SIM KARTICA KOJA JE VEĆ PODEŠENA ZA VIDEO POZIVE I KABLOM IZ RESIVERA IDE MINI KAMERICA NA MJESTO GDJE VAMA ODGOVARA.
 
AKO JE U PITANJU ISPIT, VAŠ ŠAPTAČ VAS POZOVE NA SIM KARTICU KOJA JE U RESIVERU I AUTOMATSKI RESIVER USPOSTAVLJA VIDEO POZIV BEZ DA VI ISTA KLIKNETE DA SE USPOSTAVI POZIV. VI KAO KANDIDAT KOJI IZLAZI NA ISPIT SKENIRATE PITANJA, TREBA NAPOMENUTI DA TREBATE IMATI I KOMPLET ZA BUBICU, TJ, BLUETOOTH STAPIĆ, NOKIA OKOVRATNIK I SLIČNO. 
IZNAJMLJIVANJE SAMO KAMERE KOŠTA 50,00KM
 
AKO NEMATE SVOJ KOMPLET ZA BUBICU, KOD NAS MOŽETE IZNAJMLJITI I KOMPLET ZA BUBICU I TAD CIJENA CIJELOG KOMPLETA BUBICA KOMPLET + KAMERA KOMPLET KOŠTA 50,00KM
VI BIRATE KOJI ĆETE BUBICA KOMPLET KORISTITI. 
IMATE U IZBORU 3 KOMPLETA:
NOKIA OKOVRANIK + BUBICA 
BLUETOOTH ŠTAPIĆ + BUBICA
SPY CARD + BUBICA

NAJBOLJA KOMBINACIJA  SA KAMEROM JE SA SPY CARD. KOD SPY CARD NEMATE NIKAKVIH KABLOVA NITI BLUETOOTH POVEZIVANJA, U SPY CARD STAVITE JOŠ JEDNU MICRO SIM KARTICU KOJA JE UJEDNO ODAŠILJAČ ZA BUBICU I KOJOJ SALJE SIGNAL TJ ZVUK. NA ID CARD NALAZI I MIKROFON.
 
DA PODJEDNOSTAVIMO, VAS ŠAPTAČ ZOVE NA 2 KARTICE, JEDAN POZIV IDE ZA VIDEO VEZU (KAMERU), DRUGI POZIV IDE ZA SPY CARD (BUBICU). ŠAPTAČ VAS NAVIGIRA KAKO DA OKRENETE LIST DA BI MOGAO PROČITATI PITANJA, KAD PROČITA SVA PITANJA SA ISPITA, ŠAPTAČ PREKIDA VIDEO VEZU I OSTAJE SAMO NA OBIČNOJ VEZI SA BUBICOM I DALJE VAM TU DIKTIRA ODGOVORE. DA NAPOMENEMO DA I KOD KAMERE I KOD SPY CARD POZIV SE AUTOMATSKI USPOSTAVI KAD ŠAPTAČ NAZOVE, TAKO DA VI NE MORATE NIŠTA KLIKNUTI DA BI SE POZIV USPOSTAVIO
 
TAKOĐER MOŽETE SAMO I BUBICA KOMPLET IZNAJMITI

Iznajmljivanje bubice 20KM

 

Vaše je samo da nađete ko će vam diktirati

 

U kompletu za iznajmljivanje dolazi: Dvije kartice za mobitel sa neograničenim brojem minuta, mobitel, orginalni nokia okovratnik LPS-4, bubica, nova baterija za bubicu. Sve to za samo 20KM

 

Ukoliko ne želite LPS-4 okovratnik ima i bluetooth štapić, s tim da Vi tad koristite vas mobitel a dvije kartice za mobitele dolaze u kompletu i cijena ostaje ista.

 

Opremu dobivate noć prije ispita. Samim tim imate prilku da se "uhodate" kako funkcioniše i kako na najbolji način da se sporazumite sa šaptačem. Naravno, pri preuzimanju opreme dobivate par savjeta na koje trebate da obratite pažnju.

 

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE MOŽETE SE JAVITI NA 064 419 4444 
DOSTUPNI SMO I NA VIBERU