OBJAVITE

SPSS, AMOS, EXCEL, statistička obrada podataka

SPSS, AMOS, EXCEL, statistička obrada podataka

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

16.09.2020 u 06:57

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
19506286
Obnovljen
16.09.2020 u 06:57
Broj pregleda
1098

SPSS, AMOS, EXCEL, statistička obrada podatakaKratki opis

SPSS statistička obrada podataka - INSTRUKCIJE IZ SPSS-a ; AMOS-a i statistike

Detaljni opis

SPSS - EXCEL - STATISTIKA - OBRADA PODATAKA - Nudimo statističku analizu, obradu podataka za naučne i druge radove. Instrukcije i obrada podataka iz SPSS. Statistička analiza podataka (SPSS statistička obrada podataka)

Magistar psihologije (Sandra) i Diplomirani inžinjer elektrotehnike i informatike (Leonardo) i ostali tim nude pomoć prilikom provedbe istraživanja i pisanju istraživačkih radova (seminari, diplomski radovi, magisteriji, doktorati...).

SPSS Nudimo statističku analizu, obradu podataka za naučne i druge radove. Instrukcije i obrada podataka iz SPSS.

Statistička analiza podataka (SPSS statistička obrada podataka)

Ako želite brz odgovor- koristite 

email: info@statistika.co ili 

Viber/WhatsApp/Imo: +387-63-997-996 Ili preko 

Skype ID: XY

web stranice http://www.Statistika.co

Ukoliko provodite anketu, interview, analizu sadržaja (internet istraživanja), fokus grupu ili sl, zapeli ste na izradi mjernog instrumenta (izrada upitnika, postavljanje pravih pitanja ili interpretacija rezultata), nema veze u najkraćem mogućem roku za Vas izrađujemo anketni upitnik na zadanu temu i provodimo istraživanje. 

Imate hrpu popunjenih upitnika ali nemate vremena/ne znate na koji biste ih način kodirali, unijeli vrijednosti u računalo (SPSS) ili interpretirali rezultate, sve to rješavamo u rekordno kratkom roku kako biste što prije dobili tražene rezultate. 

Dugogodišnje iskustvo u pisanju radova najviše znanstvene razine garantira uspjeh bez obzira na kompleksnost same materije, dok odlično poznavanje statističkih programa SPSS, Excela, Statistica (i drugih alata), te čitav niz uspješno provedenih projekata garantira kvalitetu statističke analize i interpretacije.

Nama je statistika uža specijalnost, sve vrste analize i testova koje želite u mogućnosti smo provesti i na jednostavan način objasniti korak po korak što je napravljeno i što navedeni podaci znače. 

Poštujemo dogovoreno, sve zadane uvjete te garantiramo poštovanje zadanih rokova.

Dio našeg portfolia možete vidjeti na http://www.Statistika.co ili email: info@statistika.co

Kontaktirajte nas na: 

Viber/WhatsApp/Imo: +387-63-997-996 

ili Skype: XY

Budući da nam je cilj da se vaše istraživanje provede prema svim uzusima znanstvene metodologije, u mogućnosti smo Vam pomoći i u početnim fazama Vašeg istraživanja, u trenutcima kad još nemate jasno definirane ciljeve, hipoteze, niste odabrali odgovarajuću metodu analize, ne znate na koji način postaviti pitanja u upitniku, provesti upitnik i sl. Nudimo, konzultacije i pomoć oko svakog detalja koji Vam je nejasan ili Vas zbunjuje, te ne znate na koji biste ga način uklopili u Vaše istraživanje.

U mogućnosti smo Vam u potpunosti provesti online istraživanja, u slučaju da niste sigurni kako to napraviti, te nakon toga napraviti kompletnu analizu i interpretaciju podataka. Kod znanstvenih istraživanja, sitnice su često najbitnije, i mali detalji puno otkrivaju, tj. krivo postavljena istraživačka pitanja mogu cijelo istraživanje odvesti u slijepu ulicu.

Stoga Vam pomažemo i u ovoj fazi istraživačkog procesa, te ukoliko je potrebno asistiramo i nadgledamo kompletnu izvedbu istraživanja, sve do konačnih rezultata i provedbe statističke analize.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.