OBJAVITE

NN Nekretnine: Usluge Adaptacija

NN Nekretnine: Usluge Adaptacija

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 7 dana

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
19344317
Obnovljen
Prije 7 dana
Broj pregleda
1833

NN Nekretnine: Usluge AdaptacijaKratki opis

demontaže i rušenja, vodovod, grijanje, keramičarski, parketarski radovi...

Detaljni opis

NN Nekretnine u suradnji sa više kompanija nudi sve vrste adaptacija. Prikupljamo za vas ponude od već poznatih izvodjača i savjetujemo vas pri dizajnu, odabiru materijala i samom redosljedu izvodenja radova..

Adaptacija stan/kuće treba biti pomno isplanirana

Želite promijeniti namjenu prostorija u Vašem stanu ili kući?
Shvatili ste da Vam ovaj nametnuti raspored prostorija ne odgovara
i želite najbolje moguće kreativno iskorišten postojeći prostor

Adaptacija stana zahtjeva znanje, veliko iskustvo i puno truda

Adaptacija je prije ili kasnije nužnost svakog stambenog ili poslovnog objekta iz više razloga. To mogu biti dotrajalost samog objekta, potrebitost adaptacije radi prenamjene objekta ili rasporeda prostorija. Često se mijenjaju životne potrebe, potreba za dodatnim prostorom ili sobama, a kupovina većeg stana često je svima teško dostupna. Adaptacijama postojećeg životnog prostora možemo uvelike poboljšati naše življenje i boravak u našem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Također zbog sve veće cijene nekretnina mnogi se ljudi odlučuju kupovati starije stanove po nižim cijenama. To se često pokazuje i bolje rješenje nego kupovina novog stana, jer se u velikom broju slučajeva pokazalo da su stanovi građeni prije petnaest i više godina kvalitetnije izgrađeni nego novi stanovi. Kupovinom starijeg stana i njegovom adaptacijom dobiva se novi i kvalitetniji stan. Prednost u adaptaciji je mogućnost samostalnog planiranja adaptacije, odabira materijala, načina izvedbe radova, te u konačnici poboljšanja funkcionalnosti stambenog prostora. Ovdje za Vas imamo rješenje

 1. Adaptacije po sistemu ključ u ruke
 2. Vodovodne instalacije
 3. Centralno grijanje
 4. Elektroinstalaterski radovi
 5. Plinske instalacije
 6. Zidarski radovi
 7. Keramičarski radovi
 8. Podopolagački - parketarski radovi
 9. Roletarski radovi
 10. Fasaderski radovi
 11. Sanacije krovova i limarski radovi
 12. Uredženje dvorišta
 13. Glazure...

 

Među mnogobrojnim uslugama pružamo adaptacije stanova, poslovnih prostora i kuća po sistemu ključ u ruke, sa garancijom na izvedene radove i kompletnu adaptaciju. Prednost adaptacije po sistemu ključ u ruke, je brzina i kvaliteta izvedbe radova. Prilikom adaptacije stanova koje su povjerene na više izvođača ili poduzeća, adaptacija se oduži i traje predugo, izvan svih očekivanja, a znamo da svi žele što prije useliti u novi dom.

Također adaptacijom po sistemu ključ u ruke dobiva se kompletna garancija na izvođenje svih radova, što nije slučaj kod pojedinačnih izvođača radova, koji često za nekvalitetan rad krive druga preduzeća i druge izvođače radova. Osim kompletnih adaptacija nudimo usluge pojedinačnih adaptacija.

Za sve dodatne informacije, savjete i obilazak nekretnine mozete nam se obratiti na dole navedene brojeve...

Agencija za Nekretnine - NN Nekretnine

Mobitel: 066 111 011

Mobitel:  061 157 997

Ostatak ponude na http://www.nn-nekretnine.ba

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.