OBJAVITE

GIMBAL 3D - STABILIZATOR DSLR KAMERE GH4 GH5 Alpha...

GIMBAL 3D - STABILIZATOR DSLR KAMERE GH4 GH5 Alpha...

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

1.500 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 17 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
16409081
Broj pregleda
4054

GIMBAL 3D - STABILIZATOR DSLR KAMERE GH4 GH5 Alpha...Kratki opis

PROFESIONALNA OPREMA. Stabilizator kamere 3 ose, steadicam

Detaljni opis

Brushless gimbal za DSLR kamere. Može se koristiti na multirotor letjelicama na ručnom nosaču, na kranu... 32 bitni kontroler nudi veliku preciznost i kod najdinamičnijih pokreta. Kompletna konstrukcija izrađena je od Aluminijskh legura sto gimbal čini izuzetno laganim i pogodnim za rukovanje, te osigurava jako dobro  hlađenje elektronskih komponenti. 
Prebacivanje sa ručnog nosača na letjelicu traje 1 minutu.
Do sada su uspjesno realizirani gimbali za Canon 5D, Canon 6D, GH3, GH4... svi rade u BiH tako da je moguce kupce kontaktirati za potvrdu kvalitete iz prve ruke. 
Prednost korištenja gimbala u odnosu na druge oblike stabilizatora je u tome što je laganiji i pouzdaniji za rad. Samim tim smanjujete vrijeme obrade video materijala jer ste sigurni na nemate trzaja u sred nekog kadra. Moguće ga je programirati za razne opcije rada a programi se mijenjaju u samom radu klikom na dugme. Na ovom linku je kratki video u koji pokazuje nekoliko dinamičnih kadrova kao i način kako su ti kadrovi snimljeni. Napominjem da ovaj video nije dodatno stabiliziran i obrađivan programski nego su samo kadrovi isječeni iz "sirovog" snimka. VIDEO1
VIDEO2        VIDEO3

Pored izrade Gimbala  bavimo se izradom Multirotora za GoPro i DSLR kamere, izradom ZIPLINE (CABLE CAM) sustava za kamere, Video kranovi, i snimanjem iz zraka. Puno je razloga da posjetite nasu web stranicu. 

Za više informacija informacija o našem radu posjetite stranicu www.fct.ba