OBJAVITE

Autocom CDP+ 2013.3

Autocom CDP+ 2013.3

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

250 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 25 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

OBDII
Univerzalna

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
14021393
Broj pregleda
651

Autocom CDP+ 2013.3Kratki opis

Autocom CDP+ 2013.3, Delphi 2013.3

Detaljni opis

Autocom je poznata profesionalna i univerzalna dijagnostika za sva evropska vozila kao i za neka američka i azijska putnička vozila, također i za kamione.
Autocom radi na starim i novim vozilima, jednostavno sve što kompijuter u vozilu podržava to Autocom cdp+ očitava.


SPISAK PODRŽANIH AUTOMOBILA:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Foton, GWM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Jinbei, JMC, KIA, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mahindra/Renault, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Shuanghuan, Skoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Yuchai


SPISAK PODRŽANIH KAMIONA:
Alison, Chevrolet, Citroёn, Dacia, DAF, EvoBus Chassis, Fiat, Ford, Generic Bus Systems, Hyuandai, Isuzu, Iveco, Iveco Trucks, KIA, Mahindra/Renault, MAN, MAN Bus Chassis, Mazda, Mercedes, Mercedes Truck, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Scania, Scania Bus Chassis, Seat, Skoda, Toyota, Trailers, Volkswagen, Volvo Bus Chassis, Volvo Trucks


ŠTA DOBIJETE:

- Autocom DVD 2013.3 (Program za auta i kamione plus generic) sa licencom koja trajno radi
- Autocom uređaj
- OBD2 kablo koje spaja vozilo i Autocom uređaj
- USB kablo koje spaja Autocom uređaj i računar ili laptop
- Detaljno uputstvo na papiru za instalaciju, detaljno uputstvo za instalaciju sa slikama na DVDu

Autocom program je lako instalirati, također ga je veoma lako koristiti jer podržava i naš jezik (Hrvatski i Srpski), kao i mnogo drugih jezika.

ŠTA MOŽETE RADITI SA AUTOCOM UREĐAJEM:
- čitanje i brisanje grešaka
- aktiviranje komponenti i uređaja (npr: možete aktivirati ventilator hladnjaka, centralnu bravu na vratima, pumpu  goriva, svjetla, žmigavce i dosta drugih stvari koje su podržane od strane vozila)
- Scan funkcija
- EOBD/OBDII komunikacija
- Serijski sustavi
- motor
- mjenjač
- paljenje
- klima
- airbag
- ABS
- usluga reset
- SRS
- imobilizator
- instrument tabla
- programiranje, kodiranje, dekodiranje, dizne ,ključevi...itd
- komfort sistem
- i dosta drugih funkcija koje su podržane od strane vozila

POSEBNE KARAKTERISTIKE AUTOCOM UREĐAJA:

LET REKORDER
Sa funkcijom leta snimač, možete snimati parametre u realnom vremenu dok vozite vozilo. Tokom snimanja možete sa pritiskom na gumb označiti određene pogreške, tako da možete istražiti i otkriti grešku u kasnijim analizama. Autocom CDP+ je opremljen ugrađenom memorijom i na taj način uklanja potrebu za vašim računarom i dodatnim mehaničarom . Na primjer, dosta je jedan auto mehaničar da napravi krug sa vozilom i sve će biti spremljeno na SD karticu, a do nedugo su trebala biti dva mehaničara, jedan da vozi a drugi da prati parametre. SD Memorijska kartica nije uključena u paketu.

MULTI BOJA INDIKATOR
Sa više boja indikatora na Autocom CDP+ imate potpunu kontrolu nad dijagnostičkim procesom. Različite boje i zvuka, omogućava vam status i položaj indikatora da ga vidite iz daleko. Na primjer, ako indikator izmjenjuje između plave i zelene boje, onda je Autocom CDP+ u komunikaciji s jedinicom kontrole nad vozilom.

NAPON CHECK
Kada je Autocom CDP+ spojen na vozilu, uređaj će provjeriti napon akumulatora na vozilu i automatski podešava na vozilu naponske razine od 12 ili 24 volti. Ako je napon previsok ili prenizak, Autocom CDP+ će vas upozoriti sa zvukom i svjetlom, a također će te biti upozoreni kroz ikone baterije u prozoru dijagnostičkog softvera.

BROJ ŠASIJE VIN
U našim automobilima softvera, imamo pametnu funkciju koja vam omogućuje očitati broj šasije od vozila koje želite dijagnosticirati. To osigurava da pravi model i godina je automatski odabran. Osim toga, motor code za vozila, koja su obično dostupne na tržištu, također je odabran automatski. Na primjer, više ne morate tražiti kod motora.

ISS
Inteligentno skeniranje sustava (ISS) skenira kroz sve sustave u vozilu i prikazuje kodove pogrešaka koje su pohranjene u svakom sustavu. To štedi vrijeme, a vi će te dobiti brzi pregled stvarnog stanja u cijelom vozilu. Kada je ISS završeno, vi zatim možete odabrati određeni kontrolni sustav za analizu rezultata dalje.

ISI
Inteligentni sustav identifikacije (ISI) identificira i odabire automatski vrstu regulatora koji je montiran u vozilu. To osigurava da se dijagnostička sjednica izvodi pravilno sa tačnim parametrima prema potrebi.

IZVJEŠĆE FUNKCIJA
Sa ovom funkcijom možete vidjeti prilagodbe koje su moguće za pojedino vozilo bez vozila kod vas. Zajedno sa tekstovima pomoći kao vodič, možete planirati i biti učinkovit u svom poslu, čak i pod složenim situacijama.

OBD-FUNKCIJE
Autocom CDP+ je opremljen sa jedinstvenom multipleksor tehnologijom, koja omogućuje da se koristi na svim vrstama vozila, bez obzira na napon i komunikacijske standarde. Za vozila koja ne koriste standardni 16-pinski konektor, moguće je uzeti adaptere kablova koji rade sa Autocom CDP+ uređajem.

HELP FUNKCIJE

Za većinu OBD funkcija, kao što su prilagodbe i programi, postoje detaljne upute i pomoćni tekstovi u svom radu dijagnoze. Naći će te korak po korak informacije o preduvjetima, pripremi i provedbi različitih funkcija, što je čak i kod najsloženijih funkcija jednostavno izvesti. Takođe, softver prikazuje slike sa lokacijom OBD konektora na vozilima.

__________________________________________________________________________________________

Uređaj šaljem putem pošte i vi plaćate tek kada preuzmete pošiljku od poštara, poštarina je 10KM što znači sve ukupno 260KM. Uz dogovor dolazim i lično kod vas ako niste previše daleko.

Cijena Autocom CPD+ uređaja (sa OBD2 kablom) plus Softver = 260KM

Cijena seta kablova za auta = 150KM (ako ste od mene ranije kupovali dobivate kablove jeftinije)
Cijena seta kablova za kamione = 200KM (ako ste od mene ranije kupovali dobivate kablove jeftinije)

Cijena Autocom CPD+ uređaja (sa OBD2 kablom) plus softver + set kablova za auta = 390KM
Cijena Autocom CPD+ uređaja (sa OBD2 kablom) plus softver + set kablova za kamione = 440

Cijena Autocom CPD+ uređaja (sa OBD2 kablom) plus + set kablova za auta + set kablova za kamione = 530KM


Za sve ostale informacije slobodno se javite i pitajte.