OBJAVITE

RESIVER EVO ENFINITY

RESIVER EVO ENFINITY

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

259,90 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

17.12.2018 u 12:56

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Vrsta signala
Digitalni
Vrsta slike
HD
Model
RESIVER EVO ENFINITY

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
14009158
Broj pregleda
1452

RESIVER EVO ENFINITYUslovi prodaje

Partner kao vlasnik proizvoda / usluge se obavezuje da će ugovoreni promotivni proizvod / uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući sve standarde kvaliteta i savjesnog privrednika.

Osnovna obelježija robe i usluge koje se prodaju na pik.ba ispisana su na strani svakog pojedinog artikla ili usluge. Radi lakšeg snalaženja formirane su cjeline sa opisima, specifikacjiom artikla, kompatibilnim kodovima i kompatibilnim modelima. Ukoliko želite detaljnije informacije u vezi sa robom ili uslugom, kao i ukoliko imate bilo kakav specifičan zahtjev u smislu korišćenja, možete nas kontaktirati na e-mail alen_ibric@hotmail.com i naš stručan tim će Vam rado odgovoriti.

Slike koje se nalaze su informativnog tipa i služe da bi kupci lakše mogli vizuelno da se snađu prilikom poručivanja.

Prodajna cijena svakog artikla, u KM, sa uračunatim PDV-om je naznačena pored slike artikla koji se prodaje.

Ukoliko želi Potrošač može prilikom procesa poručivanja zahtjevati kupovinu pouzećem i isporuku na kućnu adresu. Tom prilikom se na trošak kupcu stavljaju i dodatni troškovi u vezi sa traženim uslugama. Dodatni troškovi uključuju trošak dostave artikla do kupca, trošak dostave povratne dokumentacije natrag do nase adrese, kao i eventualno trošak uplate novčanih sredstava uplatnicom na račun nase adrese u slučaju kada je kupac izabrao način plaćanja ''pouzećem''.

Ukoliko Potrošač koristi pravo Odustanka od Ugovora dužan je da plati troškove dostave artikla do Electroshopa.
Ukoliko Potrošač koristi Pravo Prigovora na nesaobraznost artikla, dužan je da plati troškove dostave artikla do adrese Prodavca i nazad.

Kratki opis

EVO ENFINITY

Detaljni opis

Satelitski prijemnik, Linux Enigma2, Full HD, PVR, CX, CI
GARANCIJA I SERVIS OBEZBJEDJENI

Satelitski prijemnik, Linux Enigma2, Full HD, PVR, CX, CI
Full HD satelitski prijemnik i Media Player, Enigma2 - Linux, mogućnost snimanja, Dolby Digital Bit-Stream, IP TV, Radio, YouTube video, 3D Ready, HDMI, 2 x USB 2.0, S/PDIF, čitač kartica, CI slot, LED display, Ethernet i WiFi / 3G Dongle podržano, EPG, TXT, titlovi, snimanje i reprodukcija kroz lokalnu mrežu.