OBJAVITE

AdreNOline - Ulrimate Nutrition

AdreNOline - Ulrimate Nutrition

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

90 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 4 godine

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
1231366
Broj pregleda
434

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Samo BiH
Način plaćanja
Po dogovoru
Dostava
Šaljem kompanijom
AdreNOline - Ulrimate NutritionKratki opis

Nitric oxid za u toku treninga

Detaljni opis

Adrenolin
Adrenolin je formula dizajnirana za upotrebu tokom treninga koja vam drži visok nivo energije i fokusiranosti na vaše vježbanje. Ova kompleksna mješavina od 46 sastojaka u 9 naučno dizajniranih mješavina, uključujući mješavine Waxy Maze® hidrata i BCAA, mješavinu za energiju i oporavak:

* 46 naučno formulisanih sastojaka
* 0g šećera po porciji
* 100mg kofeina po porciji
* 3g BCAA po porciji
* Mješavina vitamina i minerala
* Probavni enzimi

Adrenolin je formula za tokom treninga koja vam daje 110% za 110% koje vi ulažete. On je obogaćen sa naučno formulisanim mješavinama koje vam održavaju visok nivo energije i fokusiranosti tokom treninga. Dovedite vaše treninge do tačke usijanja i vaše mišiće napumpajte do krajnjih granica, sa Adrenolinovom NO DyNOmite mješavinom(Arginin etil ester Di-HCL, Arginin alfa ketoglutarat, Citrulin malat, L-norvalin) . Adrenolin takođe sadrži Glycomaze mješavinu(waxy Maze), Quick Pro mješavinom(hidrolizovani Whey protein izolat) i Recovery Glutaplex (Glutapure® glutamin, glutamin alfa ketoglutarat, glutamin malat, N-acetil L-glutamin) za izgradnju mišića tokom treninga.
Ova kompleksna mješavina od 46 sastojaka u 9 naučno dizajniranih mješavina:

* Glikomaze mješavina (Waxy Maze)
* Anabolična BCAA mješavina (leucin etil ester, izoleucin etil ester i valin etil ester)
* Quick Pro mješavina ( hidrolizovani whey protein izolat)
* Hydration mješavina( kalijum helat, kalcijum helat, magnezijum helat, natrijum hlorid, L-glicin, L-serin)
* NO DyNOmite mješavina (arginin etil ester Di-HCL, arginin alfa ketoglutarat, citrulin malat i L-norvalin)
* Recovery Glutaplex ( Glutapure® glutamin, glutamin alfa ketoglutarat, glutamin malat, N-acetil L-glutamin)
* Fatigue Extender mješavina (Beta anin i L-karnozin)
* Energy mješavina (dehidrirani kofein, vitamin A acetat, holkalciferol, D-alfa tokoferol acetat, askorbinska kiselina, folat, tiamin mononitrat, riboflavin, niacinamid, piridoksin hidrohlorid, cianokobalamin, biotin, D-kalcijum pantotenat, dikalcijum fosfat, kalijum jodid, kalijum hlorid, gvožđe fumarat, magnezijum oksid, bakar glukonat, cink oksid, hrom nikontinat)
* Enzyme mješavina (glukomilaza, amilaza i proteaza)

Adranolin je preporučljiv za svakoga ko želi napitak za tokom treninga i da zadrži hidriranost mišića, izgradi i oporavi mišiće za vrijeme treninga, odgodi zamor i doživi intenzivnu napumpanost mišića.Adrenolin je vaš saveznik u teretani i na terenu.
Pitanja:

* Zašto je napitak za tokom treninga toliko važan?

Konzumacija nutrienata tokom treninga je veoma bitno. On pomaže tijelu da se oporavi od napornog treninga, popuni glikogenske rezerve, regeneriše mišićno tkivo i smanjuje umor posle treninga. Što se prije nutrienti unesu u organizam i absorbuju prije će tijelo iz kataboličnog preći u anaboličko stanje.

* Zašto dodati protein ugljenohidratnom napitku?

Većina sportista sportova izdržljivosti su dobro upućeni u važnost ugljenoh. napitaka. Protein sa druge strane je obično vezan za sportove snage kao što je b.b. i ako je istina da sportisti izdržljivosti nemaju potrebu za velikim količinama proteina u njihovim obrocima, istraživanja su postepeno mijenjala ideju o idealnom napitku za tokom treninga.kada se upotrebljava tokom aerobnih vježbi, piće koje sadrži uglj.hidrate i proteine u odnosu 4:1 daje bolju hidraciju, veću izdržljivost, manje mišićnih oštećenja i brži oporavak mišića.