OBJAVITE

Oglašavanje na Pik.ba

Cjenovnik

Reference

Pregled

Pik d.o.o. Sarajevo
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo
tel: +387 33 942 802
fax: +387 33 649 322
email:

Radno vrijeme od
09:00 do 17:00
od ponedeljka do petka


Dobrodošli!

Pik.ba je najposjećenija BiH stranica sa preko 5 miliona apsolutno jedinstvenih posjetitelja i preko 600 miliona učitavanja mjesečno, koja ujedno nudi i jako povoljan vid oglašavanja.

Zašto Pik.ba?

Internet stranica www.pik.ba je centralno kupoprodajno mjesto u Bosni i Hercegovini. Prema posljednjim rezultatim posjećenosti (kroz hvaljenu Google Analytics statističku platformu) kroz Pik mjesečno procirkuliše preko 5 miliona apsolutno jedinstvenih posjetilaca s čime se Pik.ba nalazi na prvoj poziciji najposjećenijih BiH websiteova.

Pik #1

PIK.ba je najposjećeniji web site u BiH već više od dvije godine.Stranica je napravljena po uzoru na poznate svjetske kupoprodajne sajtove gdje članovi imaju mogužnost da direktno kontaktiraju druge prodavače i kupce, te da kroz jedinstveni sistem medalja i dojmova grade svoju reputaciju.

Od svoga nastanka (31. mart 2009) do danas, na stranici se registrovalo preko 950.000 korisnika, objavljeno je preko 30 miliona artikala i napravljen je promet među korisnicima koji prelazi 12 milijardi KM.

Oglašavanje na Pik.ba je podjeljeno u tri grupe:

1. Web banneri

Kliknite ovdje da preuzmete cjenovnik oglašavanja putem bannera


2. Pik radnje

Kliknite ovdje da vidite prednosti i otvorite Radnju na Piku


3. Izdvajanje artikala

Kliknite ovdje da saznate više o izdvojenim artiklima