OBJAVITE

MusclePharm Assault 30 serviranja

MusclePharm Assault 30 serviranja

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

83 KM

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 7 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Težina (kg)
30 ser

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
23256936
Broj pregleda
26

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Svugdje
Način plaćanja
Po dogovoru
MusclePharm Assault 30 serviranja

Drugi artikli iz ove radnje
Uslovi prodaje

saljemo euroexpresom, slanje 10 km placanje po preuzimanju artikla

Kratki opis

AKCIJA!!! Extra jak prework

Detaljni opis

Snažna nova formula
Kompletan pre-workout sistem za sportiste
Ovo je najkompletnija i najnaprednija pre-workout formula na tržištu. Precizno kreirana kako bi sportistima pružila prednost u odnosu na konkurenciju. Sistem od 5 faza pokriva sve segmente: Veličinu. Energiju. Fokus. Snagu. Izdržljivost.

Podržite svoje tijelo sa najnaprednijim sastojcima tako da dominirate svaki trening i postižete maksimalne rezultate. Svako serviranje Assaulta je ispunjeno sa 2 grama patentiranog Carnosyn Beta Alanina, zajedno sa ION-3 Nitrat tehnologijom. Iskusite povećanu snagu, izdržljivost, mišićnu masu i sveukupni trening kapacitet.

Kofein je naširoko popularan suplement za pojačavanje performansi i budnosti. Standardni izvori kofeina pružaju nagli pad jako brzo, ali naš PurEnergy sastojak daje energiju i fokus koji traju 8 puta duže nego što to daje obični kofein i to sve bez kofeinskog crash-a.

DOSTAVNI SISTEM OD 5 FAZA:

Napada svaki ugao izvedbe

ATP pojačalo – pufer mliječne kiseline
Blend sa ION-3 Nitrate tehnološkom matricom
Energetski i inzulin aktivator ćelija
Energetski i nervni upaljač
Sistem hidracije

Svako serviranje pruža 2 grama patentiranog Carnosin Beta Alanina, za koji je dokazano da pospješuje upijanje mliječne kiseline dok podiže mišićnu izdržljivost tokom intenzivnog vježbanja. Istraživanja pokazuju da dodani glogove bobice i cvekla dovode do povećane proizvodnje nitric oksida i plazma nitrata. Plazama nitrati pri slamanju rezultiraju dodatnim plazma nitritima i nitratima. Sve ovo vodi do snažnijeg intenziteta treninga, boljeg zdravlja i nevjerovatne napumpanosti.

Ovo je prvi i jedini preworkout proizvod koji nudi kreatin, arginin i BCAA u posebnoj nitrat formi koja sadrži ION-3 Nitrat tehnologiju. Nitrati kreiraju vazodilaciju i povećavaju protok krvi kako bi pospješili priliv nutrijenata. Kao azodilator, nitrat otvara krvne puteve za što je dokazano da pospješuje dostavu nutrijanata i pojačava sportske sposobnosti što dovodi do povećane snage, oporavka i mišićne mase. Pogledajte komponente koje čine ION-3 spoj.

CREATINE NITRATE

Spajanjem azotne kiseline i kreatina dobija se kreatin nitrat: visoko apsorbirajući kreatin povećavajući tjelesne nivoe azotnog oksida i ATP-a. Ovaj ultra efikasni vazodilator otvara krvne puteve kako bi pospješio dostavu nutrijenata i mišićni pump. Kao dodatna prednost, kreatin nitrat poboljšava crijevnu apsorpciju.

BCAA NITRATE

BCAA spojene sa azotnom komponentom – istinski naučni patent! Ovaj spoj pruža veću stabilnost BCAA i poboljšan transport kroz crijeva i mišićne ćelijske membrane. Amino kiseline ojačane azotnom komponentom imaju daleko superiorniju apsorpciju u usporedbi sa slobodnim aminokiselinama i hemijskim solima.

Predstavljamo vrhunsku kombinaciju nutrijenata: Glicin, D-riboza, Dekstroza i Cinulin. Oni zajedno kreiraju inzulin kako bi povećali anaboličko djelovanje.

GLICIN:

Najjednostavnija amino kiselina, igra ključnu ulogu u formiranju proteina, peptida, glikogena i ATP-a. Prisustvo glicina dopušta brži proces izgradnje.

D-RIBOZA:

Kao noseća molekula za ATP produkciju, D-riboza omogućava napornije i duže treninge. Uparivanje D-riboze sa glicinom pojačava ATP proizvodnju. U suradnji sa kreatinom ova kombinacija kreira začajnu količinu ATP-a.

DEKSTROZA

Jednostavni šećer, može se konzumirati prije, tokom ili nakon treninga kako bi se povećao intenzitet aktivacijom inzulina. Kao prirodni anabolički hormon, inzulin hrani mišićne ćelije.

CINULIN PF:

Potencira efekte inzulina i pomaže da D-riboza u glicin dovedu nutrijente u mišićne ćelije. Nijedna druga matrica nije sastavljena poput ove. Vrijeme je da postanete jači, brži i veći.

Kofein je jako popularan suplement koji potpomaže poboljšavanje performansi i fokusa. Standardni kofeinski izvori dovode do naglog pada. Patentirani sastojak PURENERGY vam daje dugotrajni fokus i energiju koja traje 8 puta duže nego standardni kofein. Naš patentom zaštićeni PurEnergy kombinira efekte kofeina i pTeroPure-a kako bi kreirao sigurniji način za postizanje energije. Povećajte fokus. Podignite nivo energije. Uzmite istu količinu kofeina samo sa dugotrajnijim efektima. PURENERGY.

Formulisan da omogući da ostanete puni energije i hidratizirani, naš sistem hidratacije je napredna kombinacija elektrolita, kokosove vode(praha), glutamina i taurina. Različite komponente koje dolaze skupa kako bi pružile hidrataciju i obnovu vašem tijelu.

ELEKTROLITI:

Kalij, Fosfor, Magnezij i Natrij omogućavaju održavanje nivoa tekućine i regulisanje tjelesnih funkcija u područjima kao što su mišićni i nervni sistemi. Bez ovih ključnih elemenata nemoguće je postići pravilnu mišićnu kontrakciju. Balans elektrolita je ključan za normalno funkcionisanje ćelije.

KOKOSOV SOK:

Je jedna od prirodnih superhrana. Pruža kompletan balans elektrolita i minerala – i maksimizira iskoristivost drugih nutrijenata. Svijet sporta se okrenuo koncentratu kokosovog soka kao izvoru rehidracijezbog njegove superiornosti u odnosu na sportske napitke.

GLUTAMINE:

Pomaže obnovi tjelesnih amino kiselina i rezervi glikogena. Vježbanje dodatno troši ove elemente tako da je glutamin od velike važnosti.

TAURINE:

Se nalazi u mesu i ribi, ali mnogo ljudi ga dodatno uzima kroz suplementaciju. Taurin radi zajedno sa glutaminom kako bi elektrolite kao što su kalij i magnezij slao između ćelija.

CIJENA: 83.00 KM